Anders dan anders... Grondig

Technical site verantwoordelijke

Als techincal site verantwoordelijke heb je een afwisselende functie, je komt op verschillende locaties en werven waar je verantwoordelijk bent voor opmetingen en verzamelen van technische gegevens. Meer weten? Lees dan snel verder! Wie weet teken je binnenkort je vaste contract!

Lees meer »

Preventieadviseur niveau 2

Wild van veiligheid en preventie? klaar om onder de vleugels van een ervaren preventieadviseur mee zorg te dragen voor veiligheid en milieu binnen een grote onderneming in de wereld van de bouwsector? Aarzel dan niet! Wie weet teken je binnenkort je vast contract van onbepaalde duur!

Lees meer »

Tekenaar Glasvezel

Goesting om als tekenaar mee te werken aan het grootste telecomproject van België? De inspanningen die je levert als tekenaar zal de verzuchting bij traag internet , tot het verleden laten behoren! Al in je element en klaar om de "Oppergod of Godin" te worden van surfend België? Lees dan snel verder en wie weet teken je binnenkort je vast contract van onbepaalde duur! 

Lees meer »

Lead studie-ingenieur

Al een aantal jaar ervaring binnen een studiebureau en klaar om de volgende stap te zetten richting lead studie-ingenieur? Je expertise ligt binnen de boeiende wereld van elektromechanica en je hebt ambitie om mee te werken aan een aantal projecten die een ongelooflijke impact zullen hebben op het Vlaamse landschap en verkeerstechnologie! Klaar om de volgende stap te zetten? Je vast contract van onbepaalde duur ligt al klaar!

Lees meer »

Project manager uitvoering

Klaar om je stempel te drukken op het grootste infra project in België? Al een aantal jaar ervaring als projectleider en klaar voor die volgende stap? Een sterke kennis van elektromechanica en je kan iets technisch praktisch goed overbrengen? Dan ben jij klaar om de stap te zetten richting project manager uitvoering binnen dit megaproject! Lees snel verder en wie weet teken jij binnenkort een vast contract van onbepaalde duur! 

Lees meer »

Werfleider Signalisatie - Rail

Geïntrigeerd door elektrische technieken? Als kind graag gespeeld met treintjes? Goesting om mee te werken aan grote investeringsprojecten? Laat je dan onderdompelen in de wondere wereld van infra en railtoepassingen! 

Lees meer »

Projectleider HVAC+SAN

Klaar om te werken in een uitdagende omgeving, waarin je totaalprojecten gaat begeleiden? Ben jij de spilfiguur die het overzicht bewaart en bijstuurt waar nodig? De projecten spelen zich af binnen de openbare sector en projectmarkt, dus een functie met voldoende uitdaging! Dit alles met een vast contract van onbepaalde duur! Al in je element? Lees dan snel verder. 

Lees meer »

Projectleider

Binnenkort aan de slag als projectleider bij een toonaangevend bedrijf? Weet jij van aanpakken? Goesting om mee te werken aan grote projecten binnen de technische spoorwegtechnieken?

Lees meer »

Eplan tekenaar

Klaar om als elektrisch tekenaar je Eplan vaardigheden in te zetten? Dit voor complexe technische installaties binnen grote infrastructuur projecten? Ben jij de missing link tussen ontwerp en uitvoering? Solliciteer nu en kom terecht bij een technische speler met een vlakke structuur en open communicatie! 

Lees meer »

Productieverantwoordelijke

In je element als productieverantwoordelijke? Zin om je ervaring en kennis uit te breiden en terecht te komen in een omgeving waar een high-end afwerking voor architecturale betonoplossingen je doel is? 

Lees meer »

MAIT Engineer

Ben jij een engineer die graag start vanuit een moeilijk vraagstuk? Verken je graag het onbekende? Wild van snelle ontwikkelingen, creatieve oplossingen? Als kind droomde je al van alles wat te maken had met ontwikkelingen rond ruimte- en luchtvaart en sensoren? Enthousiast? Lees dan snel verder!

Lees meer »