Het Grondig Verhaal

Hey,

 

Welkom bij Grondig!

Je wil dus meer weten over mijn persoonlijke waarom! Fantastisch!

Na meer dan 10 jaar ervaring binnen de HR-Sector met een passie voor de wereld van bouw en engineering. Die liefde voor techniek kan ik terugvinden in mijn roots. Opgroeien in een familie van ondernemers binnen het technische, zorgde voor een gezonde interesse in de boeiende wereld van techniek.

Na vele “wat als” scenario's in mijn hoofd waagde ik dan ook de sprong om met Grondig te starten.

Ik merkte bij mezelf en anderen de nood om een aantal kern zaken binnen de wereld van human resources en loopbaanbegeleiding anders aan te pakken.

Daarom was het tijd om mijn eigen pad te bewandelen.

Focus op waarden en normen, het belang van ergens in je element te zijn bij het uitvoeren van je job . Het blootleggen van je DNA om zo tot de juiste match te komen. De eigenheid van het bedrijf onder de loep nemen, rekening houden met talenten om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen.

Voor mij is het belangrijk een band op te bouwen, je te leren kennen en zo tot een setting te komen waarbij iedereen in zijn element is! Zowel voor werkgever als werknemer.

Uiteraard ben ik meer dan ondernemer alleen , ik ben getrouwd met mijn grootste fan! Mama van twee leuke straffe assertieve dames beiden geboren in 2010, ze zijn  een "Ierse tweeling" Waarom? Ze verbleven niet op het zelfde moment in mijn buik...

Ja de weg die ik aflegde als mens, binnen mijn verschillende rollen zowel zakelijk als privé leerde me enkele waardevolle levenslessen en inzichten.

Deze kennis en ervaring pas ik toe binnen Grondig.